LENSKOOL EDITORIAL BOARD

blog magazine diadekan khas utk kwn2 yg baru nk mule main kamera dslr ni, sume ni cume basic yg encikBANGLA tau n nk bg semue tau, kalau rase ade tips yg berkaitan n ilmu yg ingin dikongsikan, silelah tinggalkan komen, kite same2 belajar ok?

#3 => your guide: aperture & shutter speed
LENSKOOL VOL.3 ISU JANGANLAH KORANG PONTENG PUASA

haluuuu~ kali ni, encikBANGLA nak citer
sikit2 pasal aperture dgn shutter speed ni.
due2 ni penting giler klw korg men dslr ni.
klw korang x amek taw pasal due benda ni,
toksah la nak gatal2 tekan shutter tu ye?



klik sini klw nak ke post asal
5 Responses
  1. aDyLLa OmaR Says:

    owh..mmg saye taw tekan je shutter tuh..maafkan saye..
    ahaha..=)


  2. encik BANGLA Says:

    ui..
    xleh men tekan shutter je~
    mbazir~


  3. Anonymous Says:

    ISO pon penting gak~



  4. encik BANGLA Says:

    btol...tp klw boleh...elakkan gune iso tggi...takut gamba nt byk noise...


pembace setia