LENSKOOL EDITORIAL BOARD

blog magazine diadekan khas utk kwn2 yg baru nk mule main kamera dslr ni, sume ni cume basic yg encikBANGLA tau n nk bg semue tau, kalau rase ade tips yg berkaitan n ilmu yg ingin dikongsikan, silelah tinggalkan komen, kite same2 belajar ok?

#1 => your guide: how to choose your lens
LENSKOOL VOL.1 ISU TUGASAN DR. FATIMAH

mule2nye, magazine ni juz utk asaimen utk subjek digital publishing je...
tp, atas dorongan kwn2 yg x abes2 menyuruh mags ni diteruskan ke vol.2,
akhirnye encikBANGLA dah stat wat pon vol.2 smalam(padahal baru wat cover je!!)...
sebenarnye, encikBANGLA pon bkn pandai sgt, tp bole la nak kongsi mne yg tau,
thanx in advance for those to read!!

3 Responses
  1. Jun Says:

    waahhh, bagus ni bangla..akak pon dh mimpi2 nak guna dslr ni...hehe,tp kena tunggu dulu ar.. bukan ape gaji akak 3-4 bulan br dpt ni..ekekeke


  2. aira hanneY Says:

    congrats on ur new blog~


  3. encik BANGLA Says:

    hoho~ nanti gamba2 kak jun makin nmpak sodap la nt~

    huhu~ thanx adik~


pembace setia